Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Mária V.
01.08.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rýchle ,bezproblemove dodanie do zásielkovne.
Avatar Jarmila O.
17.07.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vsetko bolo v poriadku,tovar bol doruceny skoro
Avatar Daniela L.
03.07.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Perfektny pristup po vypredani produktu v jednej farbe mi ponukli produkt v inej farbe ktory bol drahsi za cenu toho co som objednala dakujem
Avatar Silvia R.
07.06.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Super
Avatar Jana N.
06.05.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
všetko ok,spokojnost

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 3,00 €
Viac
Skladom
  • HEMA FREE

Značka: CN nails

Gladiátor TOP gél NO WIPE 11ml

Vrchný lesk bez výpotku! Gladiátor extreme thick gél je super odolný, pevný, extrémne flexibilný, hladký a maximálne lesklý TOP gél s tými najlepšími vlastnosťami. Nové moderné zloženie použité v receptúre zvyšuje jeho odolnosť a zaručuje ochranu stylingu pred mechanickým poškodením, odlupovaním, zmatňovaním a zožltnutím až po dobu 4 týždne. Gladiátor gél...

Cena 12,50 €
Viac
Skladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber base je kaučukový podkladový gél špeciálne určený pre perfektnú 100% priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov po dobu 4týždne. Ide o univerzálnu bázu, ktorá sa používa na všetky spôsoby modelácie nechtov - pod gél lak nanášaný na prírodné nechty a pod gél alebo akryl pri stavbe nechtov. Špeciálna receptúra na báze gumového základu zaručuje...

Cena 11,50 €
Viac
Skladom

Cleaner - čistič gélu na nechty - číry 1000 ml

Profesionálny cleaner na nechty odstraňuje nevytvrdený gél z nechtov po vytvrdnutí v UV lampe. Nanáša sa na buničitú vatu alebo vatový tampón. Pre úsporu doporučujeme cleaner na gelove nechty naliať do praktického dávkovača.  

Cena 8,90 €
Viac
Skladom
Všetky najpredávanejšie produkty
  • Novinka
  • Posledné kusy
Štetec na pleťovú masku Medin
  • Štetec na pleťovú masku Medin

Štetec na pleťovú masku Medin

Silikónový štetec Medin umožňuje presné a rovnomerné nanášanie kozmetických prípravkov na pleť. Vyznačuje sa nielen kvalitným materiálom spracovania, ale aj odolnosťou, ktorá zaručuje jeho dlhodobé používanie. Silikónové štetce majú sploštený tvar, vďaka čomu je nanášanie masky alebo iných kozmetických prípravkov mimoriadne jednoduché, presné a rovnomerné. Silikón z ktorého je štetec vyrobený poskytuje úplnú hygienu počas procesu aplikácie a zároveň pri nanášaní zvyšuje účinnosť používanej kozmetiky.

2,50 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 2,50 €

S DPH
Množstvo
Posledné kusy v sklade

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 30,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Silikónový štetec na masku

Silikónový štetec Medin bol vyvinutý za účelom jednoduchého nanášania prípravkov na pleť. Zároveň pri aplikácií poskytuje relaxačnú masáž tváre, ktorá spevňuje a zlepšuje jej elasticitu. Navyše silikónový štetec pri nanášaní prípravkov stimuluje cirkuláciu v pokožke, čo umožňuje ešte lepšie vstrebávanie účinných látok. Štetec dokonale rozotrie prípravky a dostane sa do každého kútika pokožky a vaše ruky tak zostanú čisté. Štetec je vyrobený z bezpečného silikónu, ktorý nehromadí baktérie a je veľmi jednoduchý na čistenie.

Vlastnosti:

• stimuluje cirkuláciu v pokožke

• zlepšuje elasticitu pokožky

• jednoduché nanášanie

• bezpečný silikón

• detailné nanášanie prípravkov

Balenie: 1ks

Detaily produktu
Produkty v rovnakej kategórii: 12

Farebný uv gél Lamb NR.037

Kolekcia farebných gélov Esmara sa vyznačuje zmesou najpoužívanejších tónov. Farebné uv gély sú veľmi prirodzené, vhodné na každodenné nosenie. Jedná sa o najobľúbenejšiu kolekciu jemných a sýtych odtieňov. Jednoduché nanášanie, nadčasový a dokonalý vzhľad prináša výnimočné výsledky.

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

Sada na modeláciu nechtov poly gélom ŠTART

Sada na nechty ŠTART je určená na predĺženie prírodných nechtov bez použitia tipov a lepidla pomocou poly gélu. Ideálna na rýchlu a jednoduchú modeláciu nechtov v pohodlí domova. Sada obsahuje všetky nevyhnutne potrebné pomôcky a materiál na modeláciu okrem lampy. Systém modelácie pomocou poly gélu predstavuje jednu z najodolnejších foriem predĺženia...

Cena 45,99 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Štetec na farbenie obočia Levato

Štetec na obočie Levato je profesionálny štetec určený na precízne nanášanie a aplikáciu farby na obočie. Flexibilné štetiny vyrobené z kvalitných syntetických vlasov uľahčujú nanášanie a dodávajú obočiu ten správny smer. Štetec na farbenie obočie umožňuje naniesť farbu alebo hennu tradičným spôsobom, je tiež určený na tieňovanie a plynulé prechody.

Cena 6,90 €
Viac
Vypredané
  • Posledné kusy

Železné dlátko GOLD

Profesionálne, vysoko odolné, nehrdzavejúce dlátko slúži na zatlačenie zarastajúcej kožtičky v okolí nechtov. Hygienické, s možnosťou sterilizácie, vhodné na ruky aj nohy. S extra dlhou životnosťou, jednoduchou manipuláciou, ergonomickou rukoväťou.

Cena 3,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • Vypredané

Darčeková sada v kufríku Milady

Hliníkový kozmetický kufrík obsahuje všetko potrebné pre dokonalý make up žien a dievčat. Po otvorení kufríka sa pred Vami sa ukáže dokonalá paleta očných tieňov, leskov na pery, tváreniek, lakov na nechty, rúžov, púder, očná linka, riasenka, ceruzka na pery, ceruzka na oči, rôzne štetce a samozrejme aj veľké zrkadielko pre dokonalý make up kdekoľvek.

Cena 49,99 €
Viac
Vypredané
  • Vypredané

Kód: strieborna

Oprašovatko na nechty Rybka Silver

Štetec v tvare rybky slúži na oprašovanie prachu z nechtov, ktorý sa vytvoril počas pilovania gélu alebo akrylu, tiež na oprášenie nechtov od trblietavých práškov pri zdobení. Výnimočne mäkké štetiny sú jemné na pokožku a majú relaxačné účinky. Štetec je jednoducho skladovateľný, dĺžka štetca je 10,5cm, dĺžka štetín je 2,9cm.

Cena 5,50 €
Viac
Vypredané

20. Sweater uv/led gél kašmír BASIL

UV/led gél na svetríkový efekt je maximálne napigmentovaný gél, výnimočný svojou hustou konzistenciou, vhodný na vytváranie detailnej a precíznej práce. Ideálny na zdobenie dokonalej miniatúry štrikovaného vzoru. Sweater gély nestekajú, nestrácajú svoju farbu, neťahajú sa, výborne sa s nimi pracuje, je možné ich medzi sebou miešať.

Cena 5,52 € Základná cena 6,90 €
Viac
Skladom

Škrabka na päty

Škrabka na nohy slúži na obrúsenie a odstránenie zrohovatenej kože na chodidlách. Spomaľuje nadmerný rast kože a následné vytváranie otlakov. Súčasne sa zachováva absolútna hygiena, chodidlá ostávajú jemné a hladké na dotyk.

Cena 2,20 €
Viac
Skladom

Kód: STZ-CS134

Nálepky na nechty Prestige French Black

Aj vám chýba kreativita, zmyselnosť, talent a cit na vytvorenie jedinečných zdobení? Nálepky na nechty Prestige sú navrhnuté tak, aby každé zdobenie bolo originálne a doslova navrhnuté bez kompromisov. Vysoká priľnavosť, jednoduchá a rýchla aplikácia, originálne a stále aktuálne, vhodné na všetky príležitosti.

Cena 2,10 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Značka: IB Cosmetic

Lipozómová sada so ženšeňom na tvár

Lipozómová sada s obsahom ženšenu, panthenolu a lipozómov je určená na ošetrenie suchej a citlivej pleti. Lipozómy výrazne regenerujú a zvláčňujú dehydratovanú pleť. Obsahuje prírodné látky z mŕtveho mora, ktoré prispievajú k zlepšeniu tonizácie pleti so silnými regeneračnými účinkami. Sada obsahuje aj krém na svieže oči, ktorý je určený rezanie, opuchy a...

Cena 29,36 €
Viac
Vypredané
  • Posledné kusy

Štetec na nechty GOLD flat gel nr.6

Exkluzívny štetec Flat gel je určený na modeláciu gélových nechtov všetkými technikami. Vďaka dokonale tvarovaným štetinám zaručuje presné modelovanie a precízne tvarovanie v okolí nechtových kožtičiek. Štetec je vyrobený z veľmi jemných, špeciálne upravovaných syntetických štetín. Uzáver udržiava štetec v perfektnom stave, čistý bez obáv z poškodenia.

Cena 12,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade

NR. STZ995 Nálepky na nechty Motýle

Kolekcia nálepiek Butterfly sa nesie v znamení krásnych farieb a výrazných motívov s jarnou tematikou. Navrhnuté pre farebný, svieži nail art, ktorý prinesie do vášho salónu sviežu atmosféru. Plné nápadov, energie, života a farebných prevedení. Jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 1,75 €
Viac
Skladom