Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Mária V.
01.08.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rýchle ,bezproblemove dodanie do zásielkovne.
Avatar Jarmila O.
17.07.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vsetko bolo v poriadku,tovar bol doruceny skoro
Avatar Daniela L.
03.07.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Perfektny pristup po vypredani produktu v jednej farbe mi ponukli produkt v inej farbe ktory bol drahsi za cenu toho co som objednala dakujem
Avatar Silvia R.
07.06.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Super
Avatar Jana N.
06.05.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
všetko ok,spokojnost

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 3,00 €
Viac
Skladom
  • HEMA FREE

Značka: CN nails

Gladiátor TOP gél NO WIPE 11ml

Vrchný lesk bez výpotku! Gladiátor extreme thick gél je super odolný, pevný, extrémne flexibilný, hladký a maximálne lesklý TOP gél s tými najlepšími vlastnosťami. Nové moderné zloženie použité v receptúre zvyšuje jeho odolnosť a zaručuje ochranu stylingu pred mechanickým poškodením, odlupovaním, zmatňovaním a zožltnutím až po dobu 4 týždne. Gladiátor gél...

Cena 12,50 €
Viac
Skladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber base je kaučukový podkladový gél špeciálne určený pre perfektnú 100% priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov po dobu 4týždne. Ide o univerzálnu bázu, ktorá sa používa na všetky spôsoby modelácie nechtov - pod gél lak nanášaný na prírodné nechty a pod gél alebo akryl pri stavbe nechtov. Špeciálna receptúra na báze gumového základu zaručuje...

Cena 11,50 €
Viac
Skladom

Cleaner - čistič gélu na nechty - číry 1000 ml

Profesionálny cleaner na nechty odstraňuje nevytvrdený gél z nechtov po vytvrdnutí v UV lampe. Nanáša sa na buničitú vatu alebo vatový tampón. Pre úsporu doporučujeme cleaner na gelove nechty naliať do praktického dávkovača.  

Cena 8,90 €
Viac
Skladom
Všetky najpredávanejšie produkty
  • Novinka
  • Posledné kusy
Silikónový štetec na masku Amanda
  • Silikónový štetec na masku Amanda

Silikónový štetec na masku Amanda

Silikónový štetec Amanda umožňuje presné a rovnomerné nanášanie kozmetických prípravkov na pleť. Vyznačuje sa nielen kvalitným materiálom spracovania, ale aj odolnosťou, ktorá zaručuje jeho dlhodobé používanie. Silikónové štetce majú sploštený tvar, vďaka čomu je nanášanie masky alebo iných kozmetických prípravkov mimoriadne jednoduché, presné a rovnomerné. Silikón z ktorého je štetec vyrobený poskytuje úplnú hygienu počas procesu aplikácie a zároveň pri nanášaní zvyšuje účinnosť používanej kozmetiky.

2,50 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 2,50 €

S DPH
Množstvo
Posledné kusy v sklade

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 30,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Silikónový štetec na masku

Silikónový štetec Amanda bol vyvinutý za účelom jednoduchého nanášania prípravkov na pleť. Zároveň pri aplikácií poskytuje relaxačnú masáž tváre, ktorá spevňuje a zlepšuje jej elasticitu. Navyše silikónový štetec pri nanášaní prípravkov stimuluje cirkuláciu v pokožke, čo umožňuje ešte lepšie vstrebávanie účinných látok. Štetec dokonale rozotrie prípravky a dostane sa do každého kútika pokožky a vaše ruky tak zostanú čisté. Štetec je vyrobený z bezpečného silikónu, ktorý nehromadí baktérie a je veľmi jednoduchý na čistenie.

Vlastnosti:

• stimuluje cirkuláciu v pokožke

• zlepšuje elasticitu pokožky

• jednoduché nanášanie

• bezpečný silikón

• detailné nanášanie prípravkov

Balenie: 1ks

Detaily produktu
Produkty v rovnakej kategórii: 12

Kozmetická stolička Vanesa Black

Kolekcia kozmetických stoličiek Vanesa je bezpochyby tou najlepšou voľbou pre tých, ktorí ocenia luxusné a jedinečné kúsky. Stoličky pôsobia veľmi dominantne a pútajú svojim dizajnom na všetky strany. Podstava je chrómová, poťah vyrobený z kvalitnej eko kože s jednoduchým čistením a údržbou.

Cena 129,00 €
Viac
Skladom do 7 dní
  • Posledné kusy

Halloween bat - netopier

Čoraz viac populárnejšie halloween ozdoby na nechty s rôznymi motívmi môžeme označiť doslova za módny hit, ktorému podľahli dizajnéri z celého sveta. Stavte na originalitu a fantáziu v podobe netradičných ozdôb ako sú tekvice, pavúky, bosorky, netopiere a zábava sa môže začať.

Cena 2,00 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Squeezer - Vytláčač na tuby poly gélu

Pomôcka na vytláčanie poly gélu z tuby zabezpečuje rovnomerné vytlačenie materiálu. Tento pomocník Vám pomôže vytlačiť celý obsah tuby do poslednej kvapky. Kvôli porezaniu sú hrany opracované. Materiál: plast. Rozmery otvoru: 6,4cm.

Cena 1,80 €
Viac
Skladom

Kozmetický kufrík Djerba

Kozmetický kufrík Djerba je ideálny na prenášanie a uskladnenie kozmetických doplnkov pre mobilné nechtové stylistky, kozmetičky alebo vizážistky. Kufrík má dokonalý dizajn s ružovo zlatým kovaním a perfektným organizátorom na laky alebo iné prípravky. Vyrobený z pevnej konštrukcie, skladací s možnosťou vloženia UV/LED lampy, obojstranne otvárateľný s...

Cena 42,50 €
Viac
Skladom

Kód: 1

Nr.1 Spider gel - strieborny

Originálny a nenahraditeľný vo vytváraní extrémne tenkých a presných pavučinových čiar. Vďaka jeho naťahovacej schopnosti, sa s ním pracuje veľmi rýchlo a vy tak vytvoríte rýchle zdobenie, ktoré bude každý obdivovať.

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

NR.1 Transfer fólia na nechty black

Transferová fólia umožňuje veľmi jednoducho dosiahnuť zaujímavý efekt na nechtoch. Fóliu je možné aplikovať celoplošne na nechty alebo jej prvky použiť na vytvorenie ohromujúcich, sofistikovaných vzorov. Zaujímavé efekty vám umožnia premeniť vaše nechty na skutočné umelecké dielo. Stačí použiť špeciálny gél na fólie alebo lepidlo na fólie!

Cena 2,20 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

NR.1 Metallic uv gél

Metalic gély v dynamicko – kovových farbách boli vyvinuté podľa najnovších receptúr a prinášajú úžasné vizuálne efekty. Vďaka vysokej koncentrácií farebného pigmentu majú perfektnú kryciu schopnosť, kovové častice zároveň ponúkajú módny vzhľad s jemnou dávkou extravagancie.

Cena 6,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade

NR. BD079 Snehové vločky na nechty

Jedným z najvyhľadávanejších dekoračných prvkov v nail art zdobení v zimných mesiacoch sú neodmysliteľne snehové vločky. Prinášajú jednoznačne ten správny šmrnc a zaručene patria medzi najzaujímavejšie kúsky mrazivej krásy zimy. Dokonalé tvary, jemná symetria, super priľnavosť, jednoduchá aplikácia.

Cena 1,50 €
Viac
Skladom

Farebný uv gél Amareto NR.042

Kolekcia farebných gélov Esmara sa vyznačuje zmesou najpoužívanejších tónov. Farebné uv gély sú veľmi prirodzené, vhodné na každodenné nosenie. Jedná sa o najobľúbenejšiu kolekciu jemných a sýtych odtieňov. Jednoduché nanášanie, nadčasový a dokonalý vzhľad prináša výnimočné výsledky.

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

Aplikátor na ombré a štetec na prach 2v1

Špeciálny Ombré aplikátor 2v1 slúži k vytvoreniu dokonalého prechodu medzi dvomi farbami tupovaním. Aplikátor je z jednej strany ukončený tvarovanou hubkou, ktorá umožňuje vytvárať viac efektov (prelínanie farieb, posyp, ombre). Z druhej strany je štetec na oprašovanie.

Cena 7,50 €
Viac
Skladom

Kozmetický vozík Amanda White

Kozmetický vozík Amanda je určený na odkladanie prípravkov a pomôcok v kozmetických a tetovacích štúdiách. Stolík disponuje jednou zásuvkou s možnosťou odkladania pomôcok aj na nej a dvomi poličkami. Stolík je stabilný, ľahko sa pohybuje pomocou koliesok, vyrobený z MDF dosky, odolný voči mechanickému poškodeniu a poškriabaniu. Maximálna nosnosť 30kg.

Cena 230,00 €
Viac
skladom do 7dni
  • Vypredané

NR. JO2105 Jesenné nálepky na nechty

Jesenné nálepky na nechty sú plné farieb a pestrofarebných listov padajúcich zo stromov. Aj vy podľahnite kúzlu jesene a užite si radosť pri zdobení nechtov s touto úžasnou kolekciou jesenných nálepiek. Takto nazdobené nechty pripomínajú čarovnú kulisu s jedinečným kúzlom jesene. Jednoduchá aplikácia, netradičný dizajn, určené pre jesenný nail art.

Cena 2,20 €
Viac
Vypredané