Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Mária V.
01.08.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rýchle ,bezproblemove dodanie do zásielkovne.
Avatar Jarmila O.
17.07.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vsetko bolo v poriadku,tovar bol doruceny skoro
Avatar Daniela L.
03.07.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Perfektny pristup po vypredani produktu v jednej farbe mi ponukli produkt v inej farbe ktory bol drahsi za cenu toho co som objednala dakujem
Avatar Silvia R.
07.06.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Super
Avatar Jana N.
06.05.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
všetko ok,spokojnost

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 3,00 €
Viac
Skladom
  • HEMA FREE

Značka: CN nails

Gladiátor TOP gél NO WIPE 11ml

Vrchný lesk bez výpotku! Gladiátor extreme thick gél je super odolný, pevný, extrémne flexibilný, hladký a maximálne lesklý TOP gél s tými najlepšími vlastnosťami. Nové moderné zloženie použité v receptúre zvyšuje jeho odolnosť a zaručuje ochranu stylingu pred mechanickým poškodením, odlupovaním, zmatňovaním a zožltnutím až po dobu 4 týždne. Gladiátor gél...

Cena 12,50 €
Viac
Skladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber base je kaučukový podkladový gél špeciálne určený pre perfektnú 100% priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov po dobu 4týždne. Ide o univerzálnu bázu, ktorá sa používa na všetky spôsoby modelácie nechtov - pod gél lak nanášaný na prírodné nechty a pod gél alebo akryl pri stavbe nechtov. Špeciálna receptúra na báze gumového základu zaručuje...

Cena 11,50 €
Viac
Skladom

Cleaner - čistič gélu na nechty - číry 1000 ml

Profesionálny cleaner na nechty odstraňuje nevytvrdený gél z nechtov po vytvrdnutí v UV lampe. Nanáša sa na buničitú vatu alebo vatový tampón. Pre úsporu doporučujeme cleaner na gelove nechty naliať do praktického dávkovača.  

Cena 8,90 €
Viac
Skladom
Všetky najpredávanejšie produkty
  • Novinka
Sada na manikúru dlátko + kliešte
  • Sada na manikúru dlátko + kliešte

Sada na manikúru dlátko + kliešte

Profesionálna sada na úpravu a odstránenie nechtovej kožičky Profico sa vyznačuje vysokou presnosťou pre dosahovanie najlepších výsledkov. Základnou funkciou obojstranného dlátka je dôkladne zatlačenie nadbytočnej zrohovatenej alebo odumretej kože v okolí nechtov a jej príprava na odstránenie. Kliešte majú výnimočne ostrú špičku a čepielky k sebe presne priľnú čo napomáha k precíznemu odstráneniu nadbytočnej kože. Veľmi dobre tvarované rukoväte skvele padnú do ruky a nezaťažujú zápästie. Dĺžka ostia je 7mm.

9,50 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 9,50 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 30,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Sada na manikúru

Sada Profico sa používa na dôkladnú úpravu kožtičky v okolí nechtov. Kovové dlátko slúži na zatlačenie nechtovej kožtičky, ktorá prerastá cez platničku nechta a pripravuje ju na jej odstránenie. Dlátko má obojstranné zakončenie, pohodlne sa drží v ruke a zaisťuje stabilitu počas celej procedúry. Jedna strana dlátka je ukončená lopatkou, ktorá ma zaoblený tvar a krásne lemuje necht v jeho počiatku. Druhá strana má rovný, úzky tvar, ktorým ešte dotiahnete detaily. Kliešte na nechtovú kožičku s pohodlnou rukoväťou a výnimočne ostrou špičkou umožňujú bezpečné a presné odstránenie odumretej kože. Sada na manikúru je vyrobená z chirurgickej, nehrdzavejúcej ocele s možnosťou sterilizácie.

Vlastnosti:

• Presné a precízne výsledky

• Vysoká kvalita

• Možnosť dezinfekcie a sterilizácie

• Vyrobené z chirurgickej, nehrdzavejúcej ocele

• Odolné voči korózií

• Dlhá životnosť

• Krásne farebné prevedenie

Detaily produktu
Produkty v rovnakej kategórii: 12

Kreslo do kaderníctva Lara Black

Kadernícke kreslo Lara spája v sebe elegantný dizajn, pohodlie a funkčnosť používania. Kreslo je pohodlné, hydraulicky nastaviteľné, čalúnenie vyrobené z kvalitnej eko kože, zadný otvor poskytuje odvetrávanie a lepšiu údržbu kresla, konštrukcia je mimoriadne pevná, základňa je chrómová.

Cena 390,00 €
Viac
Skladom do 7 dni

NR. BN1584 Nálepky na nechty Easter

Kolekcia nálepiek Beautiful Easter sa nesie v znamení krásnych farieb a výrazných motívov s jarnou tematikou. Navrhnuté pre farebný, svieži nail art, ktorý prinesie do vášho salónu sviežu atmosféru. Plné nápadov, energie, života a farebných prevedení. Jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 1,20 €
Viac
Skladom

Kadernícke prestrihávacie nožnice Wolf 5,5 Classic Blue

Kadernícke nožnice značky Wolf Classic sú určené pre začínajúcich kaderníkov. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S400, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xoros, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť pri strihaní, nastaviteľná upínacia skrutka, odľahčené a pohodlné...

Cena 55,00 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

NR.47 Wolfrámová fréza na manikúru

Wolfrámová fréza na manikúru sa používa na úpravu a odstraňovanie nechtových kožtičiek, opracovanie zhrubnutej kože a zrohovatených nechtov. Je vyrobená z vysoko kvalitného wolfrámu s extrémne dlhou životnosťou a zárukou rýchlej práce v extrémne krátkom čase.

Cena 7,50 €
Viac
Vypredané

116. Mint IQ gél 2v1

IQ gél 2v1 je spojením unikátnych vlastností farebného gélu a gél laku do jedného celku. Jeho kúzlo spočíva v možnosti použitia ako farebného gélu na umelé nechty a gél laku na nechty prírodné. Ide o techniku, ktorá je šetrná k nechtovej platničke, ako aj okoliu nechtového lôžka a pritom si zachováva extrémnu silu a rýchlosť pri odstraňovaní.

Cena 5,50 €
Viac
Skladom

Sada kaderníckych nožníc Wolf Professional Silver Eye 5,5

Sada kaderníckych nožníc značky Wolf Professional je určená na profesionálne používanie do salónov a patrí medzi jedny z najlepších nožníc na trhu. Nožnice sú vyrobené zo špičkovej Japonskej ocele S800, kalenej a vypálenej najnovšou technológiou, zaostrené v štandarde Xonos, ofsetové usporiadanie ramien, ručne leštené. Veľmi ostré čepele, vysoká presnosť...

Cena 130,00 €
Viac
Skladom

Braids copíky na gumičke 7ks

Ručne robené farebné copíky na gumičky sú yyrobené z kanekalonu (syntetický vlas na afro copíky). Na jednej gumičke je 7 zapletených copíkov, ideálne do jedného výčesového copu. Gumička je pevná, šetrná k vlasom tým, že vlasy neťahá. Farebné pramienky premenia tradičný cop na výnimočný. Vhodné aj pre deti od 5 rokov.

Cena 12,00 €
Viac
Skladom

Kadernícke nožnice Slimi 5,5 Red-Black

Kadernícke nožnice sú špeciálne vyrobené tak aby tvarovo aj cenovo vyhovovali začiatočníkom, ktorým uľahčia prácu. Strihacie ostrie, vysokej kvality, spĺňa požiadavky popredných kaderníkov. Nožnice skvele padnú do ruky, majú zaoblenú špičku a ich špeciálny tvar predchádza chronickej bolesti a zápalu šliach. Nastaviteľná skrutka umožňuje presné ladenie,...

Cena 39,00 €
Viac
Skladom

NR. STZ1016 Nálepky na nechty Motýle

Kolekcia nálepiek Butterfly sa nesie v znamení krásnych farieb a výrazných motívov s jarnou tematikou. Navrhnuté pre farebný, svieži nail art, ktorý prinesie do vášho salónu sviežu atmosféru. Plné nápadov, energie, života a farebných prevedení. Jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 1,75 €
Viac
Skladom

NR.3 Halloween fólia na nechty

Transferová fólia umožňuje veľmi jednoducho dosiahnuť dokonalý efekt na nechtoch. Fóliu je možné aplikovať celoplošne na nechty alebo jej prvky použiť na vytvorenie kovových, sofistikovaných vzorov. Zaujímavé efekty vám umožnia premeniť vaše nechty na skutočné umelecké dielo. Stačí použiť špeciálny gél na fólie alebo lepidlo na fólie!

Cena 1,50 €
Viac
Skladom

NR. RA-73 Vodolepky na nechty Spring time

Roztočte to vo veľkom štýle a buďte odvážna s novou kolekciou vodových nálepiek Flowers inšpirovanou magickými farbami plných energie. Inšpirujte sa najnovšími trendami plných života, pohybu, energického tanca a vášne. Vysoká priľnavosť, dokonalý dizajn, jednoduchá aplikácia, navrhnuté pre celoplošné zdobenia.

Cena 1,20 €
Viac
Skladom

NR. BN2765 Jesenné vodolepky na nechty

Jesenné nálepky na nechty sú plné farieb a pestrofarebných listov padajúcich zo stromov. Aj vy podľahnite kúzlu jesene a užite si radosť pri zdobení nechtov s touto úžasnou kolekciou jesenných nálepiek. Takto nazdobené nechty pripomínajú čarovnú kulisu s jedinečným kúzlom jesene. Jednoduchá aplikácia, netradičný dizajn, určené pre jesenný nail art.

Cena 1,75 €
Viac
Skladom