Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Mária V.
01.08.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rýchle ,bezproblemove dodanie do zásielkovne.
Avatar Jarmila O.
17.07.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vsetko bolo v poriadku,tovar bol doruceny skoro
Avatar Daniela L.
03.07.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Perfektny pristup po vypredani produktu v jednej farbe mi ponukli produkt v inej farbe ktory bol drahsi za cenu toho co som objednala dakujem
Avatar Silvia R.
07.06.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Super
Avatar Jana N.
06.05.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
všetko ok,spokojnost

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 3,00 €
Viac
Skladom
  • HEMA FREE

Značka: CN nails

Gladiátor TOP gél NO WIPE 11ml

Vrchný lesk bez výpotku! Gladiátor extreme thick gél je super odolný, pevný, extrémne flexibilný, hladký a maximálne lesklý TOP gél s tými najlepšími vlastnosťami. Nové moderné zloženie použité v receptúre zvyšuje jeho odolnosť a zaručuje ochranu stylingu pred mechanickým poškodením, odlupovaním, zmatňovaním a zožltnutím až po dobu 4 týždne. Gladiátor gél...

Cena 12,50 €
Viac
Skladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber base je kaučukový podkladový gél špeciálne určený pre perfektnú 100% priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov po dobu 4týždne. Ide o univerzálnu bázu, ktorá sa používa na všetky spôsoby modelácie nechtov - pod gél lak nanášaný na prírodné nechty a pod gél alebo akryl pri stavbe nechtov. Špeciálna receptúra na báze gumového základu zaručuje...

Cena 11,50 €
Viac
Skladom

Cleaner - čistič gélu na nechty - číry 1000 ml

Profesionálny cleaner na nechty odstraňuje nevytvrdený gél z nechtov po vytvrdnutí v UV lampe. Nanáša sa na buničitú vatu alebo vatový tampón. Pre úsporu doporučujeme cleaner na gelove nechty naliať do praktického dávkovača.  

Cena 8,90 €
Viac
Skladom
Všetky najpredávanejšie produkty
  • Novinka
Podkladový gél na nechty Poly Base 10ml
  • Podkladový gél na nechty Poly Base 10ml

Podkladový gél na nechty Poly Base 10ml

Poly base gél je podkladový gél, ktorý sa vyznačuje vysokým štandardom zabezpečenia priľnavosti poly gélu k nechtovej platničke. Podkladový gél je čírej farby a aplikuje sa ako prvá vrstva na prírodný necht pred začiatkom modelácie. Gél je riedkej konzistencie, zanecháva na nechtoch ucelený, kompaktný povrch a zaceľuje nerovnosti na nechtovej platničke. Poly base gél bol vyvinutý za účelom zabezpečenia odolnosti a trvanlivosti poly gélového materiálu, bez obáv z tvorby nežiadúcich odchlipkov.

11,50 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 11,50 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 30,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Podkladová báza na nechty

Poly base gél je podkladový gél, ktorý bol vyvinutý v kombinácií s poly gélmi na ich lepšie priľnutie k nechtovej platničke a bezproblémovú modeláciu. Podkladový gél sa nanáša na prírodný necht v tenkej vrstve a jeho úlohou je vytvoriť veľmi silnú podkladovú glazúru. Tento gél je ideálnou voľbou ako základ pri modelácií nechtov poly gélovým materiálom a zabezpečuje maximálnu odolnosť nechtov počas celej doby používania.

Vlastnosti podkladového gélu:

• zabezpečuje vysoký štandard priľnavosti

• zaceľuje nerovnosti na nechtovej platničke

• číra farba

• riedka konzistencia

• vhodný pre všetky tipy nechtov

• zachováva kompaktný, ucelený povrch

Návod na používanie: Naneste podkladový gél Poly Base na prírodný necht pomocou štetca po celej jeho dĺžke. Doba polymerizácie je 60sec.. Výpotok neutierajte!

Balenie: 10ml

Detaily produktu
Produkty v rovnakej kategórii: 12
  • Vypredané

Farebný uv gél Water NR.015

Kolekcia farebných gélov Esmara sa vyznačuje zmesou najpoužívanejších tónov. Farebné uv gély sú veľmi prirodzené, vhodné na každodenné nosenie. Jedná sa o najobľúbenejšiu kolekciu jemných a sýtych odtieňov. Jednoduché nanášanie, nadčasový a dokonalý vzhľad prináša výnimočné výsledky.

Cena 6,50 €
Viac
Vypredané

NR.6 Transfer fólia na nechty Ornament

Transferová fólia umožňuje veľmi jednoducho dosiahnuť zaujímavý efekt na nechtoch. Fóliu je možné aplikovať celoplošne na nechty alebo jej prvky použiť na vytvorenie ohromujúcich, sofistikovaných vzorov. Zaujímavé efekty vám umožnia premeniť vaše nechty na skutočné umelecké dielo. Stačí použiť špeciálny gél na fólie alebo lepidlo na fólie!

Cena 2,20 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

NR.61 Volfrámový nadstavec do brúsky

MAXIMÁLNE ZNIŽENIE PÁLENIA! Volfrámový brúsny nadstavec z vysoko kvalitnej ocele veľmi dobre odvádza teplo pri brúsení gélu a akrylu pri dolievke. Tvrdý, s extrémne dlhou životnosťou, zaručuje špičkové frézovanie v extrémne krátkom čase. Stredná zrnitosť.

Cena 12,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Sada štetcov na zdobenie Adria

Sada štetcov Melinda je ideálna na zdobenie nechtov rôznymi technikami, nanášanie farebného gélu a tvarovanie francúzskej manikúry. Štetiny sú vyrobené z prírodných vlasov, pružné s rôznymi zakončeniami, tvarom a dĺžkou. Rúčka štetcov je vyrobená z dreva, štetce sú ľahké s jednoduchým úchopom a držaním v ruke.

Cena 4,90 €
Viac
Skladom

Kód: Spring time STZ 707

Vodové nálepky na nechty Primavera

Roztočte to vo veľkom štýle a buďte odvážna s novou kolekciou vodových nálepiek Primavera inšpirovanou magickými farbami plných energie. Inšpirujte sa najnovšími trendami plných života, pohybu, energického tanca a vášne. Vysoká priľnavosť, dokonalý dizajn, jednoduchá aplikácia, navrhnuté pre jedinečné zdobenia.

Cena 1,50 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Kód: YB040

Vodolepky na nechty Spring time

Vodové nálepky na nechty Spring Time vás vnesú do sveta romantického dizajnu a určite patria do sortimentu každej nechtovej dizajnérky. Vodolepky na nechty sa jednoducho nanášajú, majú dokonalú priľnavosť, ľahko sa prispôsobujú a dodávajú nechtom špeciálny šarm.

Cena 1,20 €
Viac
Vypredané

Kód: 333

Značka: CN nails

NR.333 Farebný gél Dracula

Nádherné dominantné odtiene farebných gélov zvýraznia vašu ženskosť a vytvoria dokonalú súhru s nadčasovou eleganciou. Paleta dynamických farieb vám zabezpečí dokonalé zdobenie nechtov a úžasné vizuálne efekty. Farebné uv gély majú stredne hustú konzistenciu a dobré samovyrovnávacie schopnosti, sú pružné a veľmi odolné voči nárazom. Vyvinuté pre maximálny...

Cena 6,50 €
Viac
Skladom

Kadernícky umývací box Selena Red

Fenomenálny dizajn umývacie boxu Selena poskytuje mimoriadny vizuálny efekt. Strieborné podrúčky dodávajú štýl a krásne vyniknú v každom interiéry. Kreslo je vyrobené z kvalitnej eko kože, misa je keramická s nastaviteľným uhlom sklonu misy, možnosť pripojenia vzadu alebo v spodnej časti výrazne uľahčí inštaláciu.

Cena 750,00 €
Viac
Skladom do 7dní

Značka: CN nails

46. Black IQ gél 2v1

IQ gél 2v1 je spojením unikátnych vlastností farebného gélu a gél laku do jedného celku. Jeho kúzlo spočíva v možnosti použitia ako farebného gélu na umelé nechty a gél laku na nechty prírodné. Ide o techniku, ktorá je šetrná k nechtovej platničke, ako aj okoliu nechtového lôžka a pritom si zachováva extrémnu silu a rýchlosť pri odstraňovaní.

Cena 5,50 €
Viac
Skladom

Štetec na francúzsku manikúru Perla

Profesionálny štetec na nechty Perla so zastrihnutými štetinami v tvare mačacieho jazýčka je ideálny na tvarovanie francúzskej manikúry. Vďaka svojmu tvaru štetín umožňuje rýchle, presné a pohodlné vytvarovanie smile oblúčika. Štetiny sú vyrobené z kvalitných, flexibilných syntetických vlasov a zabezpečujú ľahký, kĺzavý pohyb po nechte. Štetec na...

Cena 8,50 €
Viac
Skladom

NR.6 Mramorová fólia na nechty

Transferová fólia umožňuje veľmi jednoducho dosiahnuť mramorový efekt na nechtoch. Fóliu je možné aplikovať celoplošne na nechty alebo jej prvky použiť na vytvorenie kovových, sofistikovaných vzorov. Zaujímavé efekty vám umožnia premeniť vaše nechty na skutočné umelecké dielo. Stačí použiť špeciálny gél na fólie alebo lepidlo na fólie!

Cena 2,20 €
Viac
Skladom

Podložka pod ruky na gelove nechty

Vysoko kvalitná podložka pod ruky na gelove nechty a manikúru zaisťuje pohodlnú polohu pre klienta aj nechtového stylistu. Napomáha k lepšie odvedenej práci, lepšiemu držaniu tela nechtovej dizajnérky a tým predchádza aj bolestiam chrbtice. Poťah je vyrobený z eko kože, odolný s jednoduchým čistením a údržbou. Vankúš je mäkký, pohodlný a má výšku, ktorá...

Cena 49,00 €
Viac
Skladom