Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Mária V.
01.08.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rýchle ,bezproblemove dodanie do zásielkovne.
Avatar Jarmila O.
17.07.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vsetko bolo v poriadku,tovar bol doruceny skoro
Avatar Daniela L.
03.07.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Perfektny pristup po vypredani produktu v jednej farbe mi ponukli produkt v inej farbe ktory bol drahsi za cenu toho co som objednala dakujem
Avatar Silvia R.
07.06.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Super
Avatar Jana N.
06.05.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
všetko ok,spokojnost

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 3,00 €
Viac
Skladom
  • HEMA FREE

Značka: CN nails

Gladiátor TOP gél NO WIPE 11ml

Vrchný lesk bez výpotku! Gladiátor extreme thick gél je super odolný, pevný, extrémne flexibilný, hladký a maximálne lesklý TOP gél s tými najlepšími vlastnosťami. Nové moderné zloženie použité v receptúre zvyšuje jeho odolnosť a zaručuje ochranu stylingu pred mechanickým poškodením, odlupovaním, zmatňovaním a zožltnutím až po dobu 4 týždne. Gladiátor gél...

Cena 12,50 €
Viac
Skladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber base je kaučukový podkladový gél špeciálne určený pre perfektnú 100% priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov po dobu 4týždne. Ide o univerzálnu bázu, ktorá sa používa na všetky spôsoby modelácie nechtov - pod gél lak nanášaný na prírodné nechty a pod gél alebo akryl pri stavbe nechtov. Špeciálna receptúra na báze gumového základu zaručuje...

Cena 11,50 €
Viac
Skladom

Cleaner - čistič gélu na nechty - číry 1000 ml

Profesionálny cleaner na nechty odstraňuje nevytvrdený gél z nechtov po vytvrdnutí v UV lampe. Nanáša sa na buničitú vatu alebo vatový tampón. Pre úsporu doporučujeme cleaner na gelove nechty naliať do praktického dávkovača.  

Cena 8,90 €
Viac
Skladom
Všetky najpredávanejšie produkty
Vosk na depiláciu Argan 100ml
  • Vosk na depiláciu Argan 100ml

Vosk na depiláciu Argan 100ml

Argánový vosk na depiláciu má unikátne zloženie, ktoré poskytuje dostatočnú hydratáciu depilovanej pokožky. Je účinný pri odstraňovaní akéhokoľvek typu chĺpkov, chráni pokožku pred podráždením a zanecháva ju jemnú a hladkú. Depilačný vosk schne veľmi rýchlo od aplikácie, aplikuje sa rovnomerne vďaka systému roll-on. Obsahuje oxid zinočnatý a oxid titaničitý, ktoré pôsobia upokojujúco, zvláčňujúco a protizápalovo.

2,90 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 2,90 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 30,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Vosk na depiláciu Argan

Depilačný vosk Argan je vhodný pre použitie v kozmetických salónoch ale aj v domácom prostredí, vďaka jednoduchému mechanizmu roll-on. Zabezpečuje jemnejšie a účinnejšie odstránenie chĺpkov a pleť hydratuje. Depilačný vosk Argan zanecháva minimum zvyškov lepkavého vosku na pokožke pri depilácii. Vosk na depilovanie je vhodný na depiláciu celého tela, aj na kratšie chĺpky v oblasti bikín a podpazušia.

Výhody vosku na depiláciu:

* ideálny pre akýkoľvek typ pokožky

* výborná priľnavosť

* stačí naniesť v tenkej vrstve

* odstraňuje sa pomocou pásikov

 * dokonalé výsledky už po prvom použití

* ideálny na profesionálne použitie

* prémiový vosk, vyrobený v Taliansku

Návod na použitie: Do ohrievača depilačných voskov vložte vosk na 20 - 25 minút (podľa tipu prístroja) a počkajte, kým sa vosk nahreje. Po uplynutí požadovanej doby stiahnite ochranný kryt vosku a vyskúšajte, či je vosk dostatočne nahriatý na kúsok depilačného papierika. Následne naneste vosk na depilované miesta rovnomerne a v tenkej vrstve (podľa ochlpenia). Priložte depilačný papierik a v smere rastu chĺpkov rýchlo strhnite. Naneste depilačný olej a odstráňte zvyšky depilačného vosku. Depilované miesto na záver natrite po depilačným krémom.

Obsah balenia: 1ks (100ml)

Vosk je ukončený nadstavcom Roll - On, ktorý zabezpečuje rovnomerné nanesenie vosku.

Detaily produktu
Produkty v rovnakej kategórii: 12

Zrezaný štetec na farbenie obočia Anet

Profesionálny štetec na farbenie obočia Anet zabezpečuje rovnomerné a precízne nanesenie farby alebo henny na obočie. Šikmý, jemný úkos štetín je ideálnou voľbou na vykreslenie obočia a očných liniek. Štetec na farbenie obočia umožňuje vytvárať veľmi tenké, jasné a čisté línie len niekoľkými pohybmi. Štetiny sú vyrobené z kvalitných prírodných vlasov,...

Cena 7,90 €
Viac
Skladom

Štetec na nechty Liner Amber nr.12

Exkluzívny štetec Liner je určený na precízne a presné zdobenie línií a jemných ťahov. Vyrobený z veľmi jemných, špeciálne upravovaných syntetických štetín s výbornou absorbčnou schopnosťou. Vďaka špicatému zakončeniu s extrémne tenkou špičkou prispieva k dosahovaniu najjemnejších detailov. Uzáver udržiava štetec v perfektnom stave, čistý bez obáv z...

Cena 10,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

STZ 895 Vianočné nálepky Esmara

Nová kolekcia Vianočných nálepiek Esmara je navrhnutá v úplne inom šate na aký ste boli zvyknutí. Nálepky ako by mali dušu a volajú po atmosfére Vianoc, pohody a pokoja. Výnimočná kolekcia doslova hltá pohľady na všetky strany a prináša jednoznačne ten správny šmrnc. Dokonalé tvary, rôzne veľkosti,  jemná symetria, super priľnavosť,  jednoduchá aplikácia.

Cena 1,95 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kefka na obočie a mihalnice GOLD 10ks

Mäkká kefka s ultra ľahkými syntetickými štetinami sa používa na rôzne kozmetické účely. Slúži na rozčesávanie chĺpkov na obočí, na nanášanie mydla alebo gélu na obočie, prečesanie rias po aplikácií lash liftu alebo umelých mihalníc. Umožní vám rýchlo získať dokonale usporiadané chĺpky a mihalnice v extrémne krátkom čase. Vďaka svojej hladkej a neporéznej...

Cena 1,75 €
Viac
Skladom

NR.3 Halloween fólia na nechty

Transferová fólia umožňuje veľmi jednoducho dosiahnuť dokonalý efekt na nechtoch. Fóliu je možné aplikovať celoplošne na nechty alebo jej prvky použiť na vytvorenie kovových, sofistikovaných vzorov. Zaujímavé efekty vám umožnia premeniť vaše nechty na skutočné umelecké dielo. Stačí použiť špeciálny gél na fólie alebo lepidlo na fólie!

Cena 1,50 €
Viac
Skladom

NR. STZ1016 Nálepky na nechty Motýle

Kolekcia nálepiek Butterfly sa nesie v znamení krásnych farieb a výrazných motívov s jarnou tematikou. Navrhnuté pre farebný, svieži nail art, ktorý prinesie do vášho salónu sviežu atmosféru. Plné nápadov, energie, života a farebných prevedení. Jednoducho sa nanášajú, nestrácajú farbu a sú zárukou krásneho výsledného efektu.

Cena 1,75 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Kód: gold

NR. CB175 Glamour nálepky na nechty Gold

Nálepky na nechty Glamour sú nálepky z prestížnej kolekcie, veľmi luxusné, navrhnuté s dokonalou eleganciou. Vyznačujú sa nadčasovým dizajnom, jedinečným štýlom, zaujímavým vzhľadom a veľkou dávkou luxusu. Dokonalá štruktúra, perfektná priľnavosť, ultratenké s precíznym spracovaním.

Cena 2,20 €
Viac
Vypredané
  • Vypredané

Štetec na akryl Black NR.6

Štetec na nechty Akryl Black je určený na modeláciu nechtov akrylovou metódou. Štetiny sú vyrobené z prírodných vlasov, mierne ploché, smerom ku špičke zrezané čo umožňuje rovnomerné nanesenie akrylu v okolí nechtových kožtičiek. Ideálny aj na 3D zdobenia a tvarovanie francúzskej manikúry.

Cena 5,50 €
Viac
Vypredané

NR. SO-163 Nálepky Just Love Gold

Valentínske nálepky z rady JUST LOVE sú príjemným spestrením pre romantické chvíle. Sú navrhnuté tak, aby každé zdobenie bolo originálne a doslova navrhnuté bez kompromisov. Stačí, ak ich rôzne rozmiestnite na nechty a zdobenie je hotové. Vysoká priľnavosť, jednoduchá a rýchla aplikácia, originálne a stále aktuálne, vhodné na všetky príležitosti.

Cena 2,50 €
Viac
Skladom
  • Posledné kusy

Telové maslo - sladké sny

Jemné, nádherne voňajúce a plné dobroty: toto je telové maslo Oh! Tomi. Výživné a zvlhčujúce vlastnosti bambuckého masla, avokádového oleja a kakaových bôbov sa spájajú v tomto dokonale zmiešanom božskom výrobku. Obsahuje vitamíny A, B1, B2, C, D, E. Nie je testované na zvieratách, ekologické ku planéte.

Cena 9,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade
  • Vypredané

Kód: Perla

Sada štetcov na modeláciu gélom 3ks

Sada štetcov na nechty Perla je vyrobená z kvalitných umelých štetín. Štetce sú vhodné na modeláciu gélových nechtov všetkými technikami, tiež na nanášanie farebných gélov a tvarovanie francúzskej manikúry. Štetiny majú štvorcový tvar s rôznou dĺžkou, rúčka je ergonomicky tvarovaná. Ideálne na jednoduché nanášanie gélu v okolí nechtových kožtičiek.

Cena 9,90 €
Viac
Vypredané

Ochranné podložky pod oči 5párov

Podložky pod oči sú vyrobené z tenkého a priedušného materiálu, vďaka čomu sú pre klientov veľmi pohodlné. Dajú sa jednoducho umiestniť pod oko, nezošmykujú sa a držia krásne tvar. Ochranné podložky pod oči obsahujú extrakt z aloe vera a vitamín C, ktorý počas aplikáciu pokožku hydratuje. Podložky na mihalnice uľahčujú prácu stylistkám pri predlžovaní...

Cena 3,50 €
Viac
Skladom