Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Mária V.
01.08.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rýchle ,bezproblemove dodanie do zásielkovne.
Avatar Jarmila O.
17.07.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vsetko bolo v poriadku,tovar bol doruceny skoro
Avatar Daniela L.
03.07.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Perfektny pristup po vypredani produktu v jednej farbe mi ponukli produkt v inej farbe ktory bol drahsi za cenu toho co som objednala dakujem
Avatar Silvia R.
07.06.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Super
Avatar Jana N.
06.05.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
všetko ok,spokojnost

Kód: 99

Značka: CN nails

CN Nails lepidlo na nechty so štetcom 7,5g

Lepidlo na umele nechty a tipy značky CN nails je kvalitné a najlepšie lepidlo na gelové nechty. Obsah zložiek zaisťuje dlhotrvajúci a nezničiteľný spoj lepených častí. Ľahká konzistencia zaručuje nevysychanie lepu, doba schnutia niekoľko sekúnd,lepidlo so štetcom pre jednoduchú a dokonalú aplikáciu

Cena 2,40 € Základná cena 3,00 €
Viac
Skladom
  • HEMA FREE

Značka: CN nails

Gladiátor TOP gél NO WIPE 11ml

Vrchný lesk bez výpotku! Gladiátor extreme thick gél je super odolný, pevný, extrémne flexibilný, hladký a maximálne lesklý TOP gél s tými najlepšími vlastnosťami. Nové moderné zloženie použité v receptúre zvyšuje jeho odolnosť a zaručuje ochranu stylingu pred mechanickým poškodením, odlupovaním, zmatňovaním a zožltnutím až po dobu 4 týždne. Gladiátor gél...

Cena 10,00 € Základná cena 12,50 €
Viac
Skladom

Značka: CN nails

Rubber base - podkladový gél na nechty - Balet 10ml

Rubber base je kaučukový podkladový gél špeciálne určený pre perfektnú 100% priľnavosť a predĺženie trvácnosti nechtov po dobu 4týždne. Ide o univerzálnu bázu, ktorá sa používa na všetky spôsoby modelácie nechtov - pod gél lak nanášaný na prírodné nechty a pod gél alebo akryl pri stavbe nechtov. Špeciálna receptúra na báze gumového základu zaručuje...

Cena 9,20 € Základná cena 11,50 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Značka: noname

Brúska na nechty Merc. 2000 biela

Nadstavce ZDARMA!! Brúska na domáce používanie Merc 2000 je určená na rýchle a efektívne odstránenie hybridných, gélových a akrylových nechtov z pohodlia domova. Brúska na nechty má plynule nastaviteľné otáčky v rozmedzí od 0 do 20 000 ot./min. s možnosťou voľby smeru otáčania do prava alebo do ľava. Vďaka tejto brúske budete mať krásne upravené nechty...

Cena 16,00 €
Viac
Skladom do 5 dní
Všetky najpredávanejšie produkty
Jednorazová kozmetická čelenka 10ks
  • Jednorazová kozmetická čelenka 10ks

Jednorazová kozmetická čelenka 10ks

Jednorazová kozmetická čelenka slúži na ochranu vlasov počas rôznych kozmetických procedúr. Je vyrobená z bielej netkanej textílie, ktorá je vystužená elastickou gumičkou v štyroch bodoch. Kozmetická čelenka je veľmi príjemná na dotyk, nedráždi pokožku, je dostatočne pružná a dobre sa prispôsobí na pokožke hlavy. Veľkosť čelenky je univerzálna, farba biela.

2,99 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 60 dní bola 2,99 €

S DPH
Množstvo
Skladom

Tento produkt je možné zakúpiť na dobierku
Zatiaľ tu nie sú žiadne recenzie.
  • Vrátenie platby Vrátenie platby
  • Spokojní zákazníci Spokojní zákazníci
  • Heureka Heureka
Nakúpte ešte za 30,00 € a získate dopravu zdarma!

platí pre doručenie do Balikovo (platba prevodom/gopay).

Popis

Kozmetická čelenka

Kozmetická čelenka je nenahraditeľnou súčasťou každého kozmetického salóna. Používa si pri rôznych kozmetických ošetreniach a procedúrach na ochranu vlasov. Jednorazová kozmetická čelenka je pružná a veľmi dobre sa prispôsobí na pokožku hlavy, je príjemná na dotyk, má všité sťahovacie gumičky v štyroch miestach. Kozmetická čelenka je praktickým a pohodlným pomocníkom vo vašom kozmetickom salóne. Využijete ju či už ste kozmetička alebo vizážistka.

Výhody

• vyrobené z bielej netkanej textílie vystuženej gumičkou

• určené na ochranu vlasov

• veľmi príjemná na dotyk

• nedráždi pokožku, netlačí na pokožku

• veľkosť univerzálna

• balené v hygienickom fóliovom obale

• farba: biela

• spôsob upevnenia: elastická gumička

• nesterilný výrobok

• jednorazový výrobok

Balenie: 10ks

Detaily produktu
Produkty v rovnakej kategórii: 12
  • Posledné kusy

Jednorázové nohavičky 5ks

Jednorázové stringi nohavičky sú ideálne pri depilácií intímnych partií. Zabraňujú zašpineniu a znehodnoteniu spodného prádla. Zvyšujú exkluzivitu salónu kvôli vysokej hygiene. Zákazník sa v takomto salóne cíti príjemne. Vyrobené z príjemného materiálu, ktorý nedráždi, nespôsobuje alergie.

Cena 3,50 €
Viac
Posledné kusy v sklade

1ks Samolepiace podložky na aplikáciu mihalníc

Samolepiace podložky zaručujú maximálny komfort pri práci s hornými riasami. Dokonale priľnú k pokožke v okolí očí, nedráždia, ideálne pre citlivé oči. Vankúšiky sú anatomicky tvarované, veľmi jemné a príjemné na dotyk, počas aplikácie sa neodchlypujú, zabraňujú poraneniu kože.

Cena 0,75 €
Viac
Skladom

Kameň pod lepidlo na mihalnice

Sklenený kameň pod lepidlo slúži na odliatie potrebného množstva lepidla určeného na aplikáciu rias. Vďaka svojej nízkej teplote udržiava lepidlo v chlade (v jeho pôvodnej konzistencií), zabraňuje jeho nadmernému vysychaniu a tým predlžuje kvalitu lepidla a dobu aplikácie. Kameň je obojstranný s jednoduchým čistením a viacnásobným použitím.

Cena 3,90 €
Viac
Skladom

Kozmetické vankúšiky

Kozmetické vankúšiky zaručujú maximálny komfort pri práci s hornými riasami. Dokonale priľnú k pokožke v okolí očí, nedráždia, ideálne pre citlivé oči. Vankúšiky sú anatomicky tvarované, veľmi jemné a príjemné na dotyk, počas aplikácie zabraňujú poraneniu kože.

Cena 2,50 €
Viac
Skladom
  • Vypredané

Kód: ružova

Jednorázová obuv - žabky

Jednorázové žabky vyrobené z odolnej 0,3cm peny sa používajú pri kozmetických a lekárenských procedúrach. Pomerne hrubá pena zaisťuje mäkkosť a pohodlie chodidla. Žabky sú ideálne na pedikúru a mnoho ďalších ošetrení, ktoré si vyžadujú odhalenie chodidiel. Univerzálna veľkosť.

Cena 0,95 €
Viac
Vypredané

Kód: 5ks

Lepiace podložky 5ks

Lepiace podložky sa používajú na zalepenie spodných rias pri práci s hornými mihalnicami napr. pri farbení, aplikácií 3D rias alebo semipernamentného náteru. Zabraňujú stečeniu lepidla alebo farby, zlepeniu spodných a horných mihalníc, zlepšujú a zefektívňujú kvalitu aplikácie. 

Cena 0,99 €
Viac
Skladom

CN nails dezinfekcia povrchov a náradia 500ml

Balenie: 500ml s pumpičkou.CN nails  tekutý dezinfekčný prostriedok je určený na dezinfekciu povrchov a náradia. Každodenná hygiena je dnes už úplnou samozrejmosťou tak nezabúdajte ani na svojich zákazníkov, ktorý to určite ocenia a budú sa k Vám radi opätovne vracať.

Cena 9,50 €
Viac
Skladom

Bavlnené rukavice 1 pár

Päťprstové rukavice majú všestranné využitie v rôznych zamestnaniach. Vyrobené z 50% polyesteru a 50% bavlneného úpletu. Sú určené hlavne na ochranu a prácu v suchom prostredí. Elastické, ultratenké, ľahké a priedušné,potrebne práve teraz keď je Corona virus

Cena 2,50 €
Viac
Skladom

Kód: priesvitné

Jednorazové rukavice 100ks

Polyetylénové jednorazové rukavice. Rukavice majú viacfunkčné použitie. Môžete ich použiť pri parafínovom systéme na jeho lepšie pôsobenie, tiež pri farbení vlasov, pri manikúre a pod. Balenie obsahuje 50 párov rukavíc. Rukavice sú vhodné iba na jedno použitie. Bezfarebné.

Cena 2,95 €
Viac
Skladom

Jednorázové papierové prestieradlo 50m

Praktická jednorázová podložka sa používa v rôznych kozmetických a zdravotníckych zariadeniach na ochranu lehátka pred znečistením. Papierové prestieradlo je vyrobené z netkanej textílie s hustotou 2x20 g/m2. Vysoký hygienický štandard textílie zabezpečuje maximálny komfort pri používaní, odolnosť a pohodlie pre klienta. Jednorázová podložka má pevnú, na...

Cena 10,90 €
Viac
Skladom

Kód: modra

Jednorázová obuv - žabky

Jednorázové žabky vyrobené z odolnej 0,3cm peny sa používajú pri kozmetických a lekárenských procedúrach. Pomerne hrubá pena zaisťuje mäkkosť a pohodlie chodidla. Žabky sú ideálne na pedikúru a mnoho ďalších ošetrení, ktoré si vyžadujú odhalenie chodidiel. Univerzálna veľkosť.

Cena 0,95 €
Viac
Skladom

Sledujte nás na Facebooku